Czech Collectors asociation of Schleich

Hodnocení Irský Tinker (limited edition)

5. března 2014 v 15:12 | Klem |  Limitované edice
Ahoj, ano moc se omlouvám za neaktivitu, tentokrát v tom hrál roli i technický problém. No dost keců. Na email mi v poslední době přišly další přihlášky na CCAS a taky článek! Super lidi! Já vás "žeru"! Jste úžasní! A váš zájem mne moc těší! Ráda bych vás, za váš zájem, nějak odměnila. Někdy řeknu víc. A tady už krásný článek od Klem. (Snad nekecám :D)
Už jí to nebudu kazit dalšíma mýma kecama a ještě vyřazovačkou.. na to si ještě počkejte.. :)


HODNOCENÍ IRSKÉHO TINKERA (LIMITED EDITION)
Ahoj mám tady svoje hodnocení schleich limitovanou edici Irský Tinker takže na první pohled se mi nelíbí jeho ocas je úplně jiný než hříva kdyby schleich mu ten ocas udělal stejný ocas jako hřívu tak by tak na 100% podle mně krásný koník. Potom jsi zřejmě schleich myslí že díky tomu ocasu je limitovaný a vždyť je stejný jako irský tinker nelimitovaný podle mně mohli ho udělat takto ale třeba jinou pózu nebo jak leží prostě je to podle mně divné. Ostatní je na něm podle mně úžasná ta jeho barva. Jinak fakt mohla firma schleich udělat ty limitované koně s jinýma pózami prostě jenom vzali irského tinkera a přemalovali ho no to je moje hodnocení

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ZmrzlA ZmrzlA | 5. března 2014 v 17:16 | Reagovat

Tá farba je krásna. Len tie flaky by mohli vyzerat trošku reálnejšie :)

2 Schleichovka Schleichovka | E-mail | Web | 5. března 2014 v 17:32 | Reagovat

ehm..  ví Klem, že limiták je o zbarvení, ne o moldu? (tedy teď myslím u schleich) měl by jí to někdo říct... :D    
jinak mě ti ořijde i celkem dobré, že má barvu ocasu a hřívy jinou, alespoň ho nebude chtít tolik lidí, a zbyde jeden i na mě.. :D

3 Leník Leník | Web | 5. března 2014 v 17:58 | Reagovat

Ten ocas je nějaký divný, je jiný než hříva :/

4 miskaa13 miskaa13 | Web | 5. března 2014 v 20:15 | Reagovat

No ten ohon mí taky nejvíc vadí...Nesedí k němu... mohli ten ohon odělat třeba dvou barevny a třba nějak stínovat... ;-)

5 MerQ MerQ | 5. března 2014 v 20:15 | Reagovat

[2]: Hezky řečeno.. :)

[3]: Ano.. maj to tak i jeden shetland od Collecty, také se mi to moc nelíbí

6 FRISY FRISY | Web | 6. března 2014 v 13:23 | Reagovat

přijde mi takový strnulý. ;-)

7 aša aša | Web | 8. března 2014 v 14:37 | Reagovat

Úvaha jak prase. :D
Zaprvé. Tento kůň není limiťák, ale Exclusive. Je to o změně zbarvení a ne moldu.
Podle mne je naprosto otřesný. Má špatně namalované fleky a podobně. Mold má ale pěkný..
Jinak toto není hodnocení, tohle je.. blbost :D Bez faktů, naprostá blbost-.. Promiň, ale je to fakt..

8 MerQ MerQ | Web | 14. března 2014 v 18:11 | Reagovat

[7]: Když myslíš :) Je to názor.. Kam jinam bych to měla zařadit? :D ale dík ;)

9 PETZ PETZ | 23. března 2014 v 12:03 | Reagovat

Mám ho, ale- jak už tu napsalo několik lidí- je exclusive, a jen je hůře sehnatelný, ale ROZHODNĚ NE limitovaný- V německu ho mají na hodně místech. ;-)
Ty fleky jsou nereálné, ale ta čokoládová barvička je skvělá. Jinak by si mohli také pohrát trochu s tím otřesným stínováním (realita- žedné stínování nemá, je jen napatlaný hnědou barvou...). To je můj názor :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama